Pensum växer!

 

Under Q1 kan Pensum stolt berätta att vi rekryterat fyra nya medarbetare.

På kapitalförvaltningen välkomnar vi Erik Arvidsson, 41 år. Erik kommer senast från Aktiv Finans och har sammanlagt 17 år i finansbranschen. Den 13:e mars börjar Peter Ågren, 48 år med lång erfarenhet inom Private Banking på bland annat Söderberg & Partners. De senaste sju åren har Peter arbetat med förmögenhetsrådgivning på Carnegie i Stockholm.

På liv-sidan välkomnar vi Patrik Ljungström, 50 år, som har 30 år inom branschen. Patrik kommer senast från Aktiv Finans, innan dess jobbade han 13 år på Max Mathiesen. Axel Graflund, 31, börjar på sakförsäkringar och har jobbat på Marsh de senaste två åren. Axel har en MBA i Finance från University of Buckingham.

Vi är glada att vårt team i Stockholm blir större och att den redan höga kompetens och servicenivån höjs ytterligare en dimension.

Vi hälsar alla fyra medarbetare varmt välkomna till Pensum!