Aktuellt

Aktuellt.

 

Seminarium på temat: Fastighet 

Ett spännande projekt rörande en fastighetsfinansiering i centrala Gävle. Vi går utförligt igenom projektet och svarar på eventuella frågor i samband med presentationen.

Läs mer här.

.Seminarium på temat: Avkastning

I en värld med låga räntor och ökad geopolitisk risk ställs högre krav på en väl genomtänkt strategi. Det blir en kväll där vi tillsammans och väldigt konkret visar hur man kan navigera i en mer och mer komplex finansiell värld. 

Läs mer här.

Töm bollen!

Studier visar att vår hjärna från tid till annan behöver varva ner. Kanske till och med gå lite på tomgång. Att helt stänga av är många gånger det bästa sättet att få nytt perspektiv och tänka i nya, kanske annorlunda banor.

Läs mer här.

Har du rätt försäkring vid transport av varor?

Vid alla köpeavtal där varan skall förflyttas från en ort till en annan måste det ske en transport. Oavsett transportsätt utsätts varan alltid för risker. Fartyg drabbas av hårt väder, bilar kör i diket och gods stjäls eller utsätts för omild behandling.

Läs mer här.

 

 

”Gammal är äldst” – Intervju med Kåre Pettersen, personen bakom Pensums förvaltning.

Vem är personen bakom Pensums förvaltning egentligen? Hur ser en vanlig dag som portföljförvaltare ut? Vi träffade Pensums Investeringsdirektör, Kåre Pettersen på Café Milano i Stockholm.

Läs mer här.

Fullsatt Pensum-event på temat Världens 99 bästa investerare.

Onsdagen den 10 maj, höll Pensum seminariet “Investerar du som proffsen?” på Scandic Anglais i Stockholm med författaren Magnus Angenfelt och europaförvaltaren Peter Sjöholm som gästtalare.

Läs mer här.

Fokus: Tjänstereseförsäkring

I en allt med global värld reser medarbetarna oftare och allt längre bort. Eftersom varken den anställdes hemförsäkring eller den vanliga företagsförsäkringen skyddar person eller egendom vid tjänsteresa bör en tjänstereseförsäkring finnas inom företaget.

Läs med här.

Gymnastikens arbete med medicinskt stöd tillsammans med Pensum

För ganska exakt nio månader sedan drog Gymnastikförbundet igång satsningen på medicinskt stöd. Projektet genomförs i samverkan med bland annat Pensum. Läs mer om hur långt vi kommit i arbetet.

Läs mer här.

 

Så maximerar du din framtida pension!

Vi hjälper dig att hitta rätt pensionssparande. Du väljer själv hur aktiv du vill vara.

Läs mer här.