Tjänstepension

Tjänstepension – en viktig del av din lön.

Den del av pensionen du får från ditt arbete kallas tjänstepension eller avtalspension. Den blir en viktig del av din inkomst som pensionär. Och ju mer du tjänar, desto viktigare blir den. Saknar du tjänstepension måste du spara själv.

Pensum erbjuder skydd för anställd personal, ägare och ledningsgrupper. Utifrån ert företags önskemål hjälper vi er utveckla en policy för företagets hantering av tjänstepensioner, sjukvård och rehabilitering samt sjukförsäkring som kompletterar den allmänna ersättningen från försäkringskassan.

Pensum erbjuder även försäkringsskydd i form av gruppförsäkring, tjänstereseförsäkring och övriga lösningar er personal kan tänkas ha behov av. Tillsammans skapar vi trygghetslösningar som bidrar till att ni blir en attraktiv  och trygg arbetsgivare.

Är du VD, sitter i ledningsgrupp eller någon styrelse har du ett stort personligt ansvar. Under senare år har detta ansvar tydliggjorts då kraven förtydligats. Inom Pensum är vi själva företagare och väl insatta i vilket skydd som finns på marknaden. Vi hjälper er hitta en lämplig och anpassad lösning.