Navexas kunder

Information till Navexas kunder

Du har per den 23 februari mottagit information från Navexa gällande beslutet att Navexa avvecklar mäklarbordet i Sverige och lämnar tillbaka sitt tillstånd för att bedriva orderförmedling men kommer under en övergångsperiod kunna erbjuda informationstjänster via sitt kundcenter. Vi är glada att kunna erbjuda dig som för närvarande är kund hos Navexa möjligheten att bli kund hos Pensum. Navexa har tecknat en överenskommelse med Pensum. Överenskommelsen innebär att du, som en av våra utvalda nyckelkunder, får tillgång till samma service och tjänster som tidigare men även erbjuds ett val mellan Pensums olika tjänstekoncept. Vi har rekryterat Navexas främsta mäklare och du kommer känna igen flera av de personer du tidigare haft kontakt med.

På Pensum kommer du ha tillgång till samma tjänster som hos Navexa med information och rapportering om dina investeringar, framtida deklarationsunderlag, utbetalningar, m.m. Du kommer även ha tillgången till andrahandsmarknaden där du lik tidigare kommer kunna lägga köp- och säljorder på samtliga onoterade aktier. Därtill kommer du även ha tillgång till diskretionära portföljer, obligationer, strukturerade produkter, ETF:er och fastighetsprojekt.

Pensum erbjuder ett brett spektrum av tjänstekoncept i form av diskretionär förvaltning, orderförmedling, finansiell rådgivning, försäkringsförmedling, m.m. där du som kund får möjlighet att välja det koncept som passar dig bäst beroende på dina önskemål och aktivitet.

Om du önskar kontakt med en av Pensums finansiella mäklare är du välkommen att höra av dig.

Telefon: 08 – 41 00 65 01
Epost: makleri@pensum.se

Vanliga frågor

Kundavtal