Om oss

Om oss.

Pensum arbetar inom både sak-, liv- och pensionsförsäkringar samt kapitalförvaltning. Vi har därför möjligheten att erbjuda våra kunder omfattande finansiella lösningar inom flera områden där allt är samlat på ett och samma ställe. Det ser vi som en stark fördel i dagens marknad där valmöjligheterna är oändliga och många gånger komplicerade och spridda på olika platser. Hos oss samlar du allt under samma tak, smidigt!
Vi lägger mycket fokus på att arbeta så nära våra kunder som möjligt, ingenting slår det personliga mötet!

Våra medarbetare har tillsammans många års erfarenhet och kompetens inom respektive område, vi står under Finansinspektionens tillsyn och är registrerade hos Bolagsverket i enlighet med gällande regelverk.

Vi är ett partnerägt bolag. Det innebär att vi har en platt organisation med högt i tak och snabba beslutsvägar. I arbetet med våra kunders kapitalförvaltning, försäkringsskydd och pensionslösningar jämför och utvärderar vi kontinuerligt utbudet av olika produkter och lösningar på marknaden. Vi står fria att alltid basera våra rekommendationer på varje enskild kunds specifika situation.