Orderförmedling

Den rätta lösningen för dina behov.

  • Nordens största andrahandsmarknad för onoterade aktier
  • Aktier, Fonder, ETF:er, Råvaror, Valuta m.m
  • Kundseminarium & Informationsmöten
  • Obligationer & fastighetsprojekt
  • Marknad & Produktanalys

Våra mäklare: På Pensums orderförmedling kommer du ha tillgång till ett team av finansiella mäklare som har lång erfarenhet av att jobba tillsammans mot alla typer av kunder och deras olika krav samt önskemål. Detta team har utmärkt sig som det ledande inom norden när det gäller transaktioner på andrahandsmarknaden för onoterade aktier. De har erfarenhet av att bygga upp en marknadsplats som inneburit nya unika investeringsmöjligheter och handel i finansiella tillgångar som tidigare sågs som illikvida.

Orderförmedling som koncept: Vi jobbar dagligen med flera transaktioner i olika instrument där vi alltid ser till att matcha dina önskemål som kund med snabba och effektiva avslut, vare sig det rör sig om att köpa eller sälja finansiella instrument, oavsett om det är långsiktigt eller kortsiktigt. Detta gör vi dagligen och ser alltid till att uppfylla de behov och önskemål du har både avseende produkt, risk och investeringshorisont. Vi arbetar primärt över telefon, så vi har möjlighet att utföra dina ordrar omedelbart och bedömer inte din lämplighet som kund, vi presenterar produkterna och sedan avgör du om du vill investera i dessa eller inte.

Våra Produkter: Vårt breda kontaktnät och samarbete med flera ledande aktörer inom finansiella produkter gör att vi alltid har tillgång till de typer av produkter du som kund kan efterfråga. Vi arbetar med alltifrån traditionell tillgångsslag som aktier, obligationer och fonder till mer exklusiva och innovativa produkter såsom fastighetsprojekt och private equity.